skip to Main Content

Cégünk a legmodernebb Creaform CMM mérő és szkennelő rendszert (Handy Probe érintéses és Metra Scan érintés mentes mérés) alkalmazva kínál szolgáltatásokat a méréstechnika területén. Saját gyártásfolyamatunkban főleg a készülő és elkészült termékek precíz ellenőrzésére és mérése használjuk. Ezen szkennelési technológiával a mérés jelentősen felgyorsítható, az úgynevezett colormapping eljárással a hibák egy gombnyomással lokalizálhatók.

A nagyméretű darabok mérésére hordozható lézeres optikai célberendezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.  Ez az eszköz néhány perc alatt telepíthető, és termelési környezetben alkalmazható. Teljes mérési tartományában hozza a mérőkarok mérőszobai pontosságát.

A nagysebességű szkennelések, érintésmentes vizsgálatok a hagyományos érintéses mérésekkel szemben nagyságrendekkel rövidebb idő alatt nagyságrendekkel nagyobb mennyiségű adatot generálnak.

A szkenneléssel létrehozott pontfelhő a mérésen kívül az úgynevezett Reverse Engineering eljárásra is használható, így a bemért terméket digitális modellé tudjuk alakítani.

Főbb szkennelési paraméterek:
Szkennelési terület (alap): 3x3x3 m (bővíthető)
Szkennelési pontosság: 0,02 mm
Szkennelési sebesség: 20.000 pont/sec

Back To Top